comment 0

Cum sa Construiesti un Adapost pentru Caini?

Construirea unei case caine de talie mica este un proiect simplu, dar util, deoarece va proteja atât animalele de companie de vreme rea și vă va oferi posibilitatea de a învăța noi abilități de prelucrare a lemnului. Dacă acordați atenție instrucțiunile descrise în acest articol, vă puteți face treaba de unul singur în doar câteva ore, folosind materiale și instrumente comune. Un caine care joacă în afara de multe ori va fi mai sănătos și mai puțin predispuse la a obține obezi, deci construirea unui adăpost în aer liber este cel mai bun lucru pe care îl putea face pentru ea.

Din propria noastră experiență, vă recomandăm să selectați planurile de casa câine cu mare atenție și în funcție de mărimea animalului tau de companie. Cu alte cuvinte, cainele ar trebui să aibă suficient spațiu pentru a porni și să stea în interiorul cutiei de lemn. În plus, dacă locuiți într-o zonă rece, ar trebui să ia în considerare izolatoare din casa de câine, ca pentru a crea un climat adecvat pentru animalele de companie. Mai mult decât atât, verificați dacă toate șuruburile sunt introduse în mod corespunzător și asigurați-vă că nu există muchii ascuțite expuse, care ar putea rani cainele tau.

Primul pas al proiectului de construcție este de a face etaj al casei de câine. După cum puteți vedea în imagine, aveți nevoie pentru a face cadrului folosind presiunea 2×4 cherestea tratata. Se taie grinzi de la mărimea potrivită, cu un ferăstrău circular. Găuri pilot de foraj printr grinzi de margine înainte de a introduce șuruburi de 3 ”, pentru a preveni lemnul de despicare.

Asigurați-vă că colțurile cadrului sunt în unghi drept, înainte de montarea 3/4 ” podea placaj. Verificați dacă foaia de placaj este la același nivel cu rama și fixați-l în poziție cu 2 ” șuruburi galvanizate. Șeful șuruburilor trebuie să fie la același nivel cu podeaua, altfel cainele ar putea primi accidentat.

Următorul pas al proiectului de prelucrare a lemnului este de a construi cadre de perete, folosind cherestea tratați cu presiune 2×2. Se taie componentele la mărimea potrivită și să le adune împreună pe o suprafață plană. Găuri pilot de foraj printr plăcile și conduce 2 șuruburi 1/2 ” de lemn în pastilelor. Publicați cadrele de perete pe podea și verificați dacă marginile exterioare sunt la același nivel cu podeaua. Socotesc peretii cu un nivel de spirit și asigurați-le la loc cu șuruburi pentru lemn.

41037301_3_644x461_cotet-caine-servicii-accesorii

Ulterior, construi căpriori, folosind cherestea 2×2 și asigurați-le la loc cu 2 șuruburi 1/2 ” terase. Apoi, instalați placa de creasta ca în imaginea și bloca toate componentele, împreună cu 2 1/2 ” șuruburi. Ulterior, atașați peretii exteriori la elaborarea și asigurați-le cu un sfert ” cuie. În general vorbind, ai putea folosi de 1/4 ” de pana la 3/4 ” placaj gros pentru a construi peretii exteriori.

Nu uita sa taie o deschidere mare ușă, altfel cainele tau nu poate avea suficient spațiu pentru a intra în adăpostul de lemn. O gaură de pornire și să facă reducerile cu un puzzle. Netezi marginile tăiate, cu un bloc de șlefuire.

Continua proiectul prin montarea foilor de acoperire și asigurați-le în loc de 2 ” șuruburi, la fiecare 4 ” de-a lungul căpriori. Se acoperă acoperișul cu hârtie gudron înainte de instalarea zona zoster asfalt. Dacă doriți pentru a îmbunătăți aspectul casei câine mic, ar trebui să se potrivească ornamente 1×4 din față și din spate se confruntă cu fronton. In plus, atașați ornamente la capetele căpriorilor, pe ambele părți ale casei câine.

Nu în ultimul rând, ar trebui să umple găurile cu umplutură din lemn, lăsați-l să se usuce timp de câteva ore și netezirea suprafeței cu un bloc de șlefuire. Dacă doriți pentru a proteja componentele de lemn de la desființare, vă recomandăm să le acopere cu mai multe straturi de vopsea.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *