comment 0

Cel Mai Cautat Mobilier pentru Casa Ta!

Amintiți-vă, atunci când toată lumea a fost cumpărarea de mobilier contemporan sau mobilier american devreme? Sau franceza provincial? Aceste zile există într-adevăr nu este un trend de mobilier. În schimb, este vorba de cumpărare mobila iti place cel mai mult se potriveste ca adecvat stilul tău de viață.

Tendință de astăzi despre culoare mobilier este unul simplu. Dacă vă place, l cumpere. Dacă nu, nu-l cumpere. Schema de culori pentru mobila cuprinde toate gusturile. Puteți găsi cele mai moi pasteluri, cele mai strălucite blues, roșii cele mai vibrante, și orice altă culoare doriți, în doar despre toate tipurile de mobilier.

Deci, cum a face tu a face senzație de acasă + trendy + într-o zi și de vârstă în cazul în care nu există nici o tendință? Este simplu: fii tu însuți. Dacă aveți o canapea de piele maro pe care le-ați avut pentru un timp, dar este încă în formă bună, cumpara un nou catifea fotoliu portocaliu să arunce în amestec. Culoarea va da mobilier vechi o gură de aer proaspăt.

Poate poți să te îmbraci mobilier curent cu unele perne trendy arunca. Face mobila arata foarte special prin achiziționarea (sau a face, dacă se întâmplă să fie creativ cu un ac și ață) arunca perne accentuate cu margele, panglica, sau appliquis pentru a se potrivi cu tema camerei dumneavoastră.

Imagine-principala-casa

Ai o cameră plină de mobilier chic shabby că ați cumpărat în urmă cu câțiva ani, dar acum te simti ca este depășit? Da o actualizare. Dă-o șlefuire ușoară și vopsi cu o culoare mai luminoasă sau una mai inchisa, in functie de restul Dicor în camera dumneavoastră.

Un alt mod de a face loc par trendy este de a lăsa mobila pace toate împreună. În loc de a încerca să creeze o cameră trendy bazat pe mobila, alege să picteze camera ta. Ce culoare este camera ta acum? Dacă pereții sunt albi sau bej, orice culoare va fi o schimbare binevenită. Dacă ați avut ziduri vii pentru o vreme, poate acum este momentul de a merge neutru. Orice schimbare va face loc + și mobilierul + simți în stare proaspătă și la modă!

Dacă nu doriți să actualizați camera de vopsire + sau dacă locuiți într-o închiriere care interzice pictura – face mobilier de par trendy prin spânzurare poze noi si inscrie accesorii noi pe tabele vechi. Dacă sunteți obosit de țara + + simt mobilier si camera provoacă dvs., să ia în jos țară inspirat arta și să o înlocuiască cu ceva modern, care utilizează aceleași culori deja o parte din mobilier. Adaugă un mare vas de sticla de culoare la o masă și fixați un buchet de flori de matase in ea. Sau, în cazul în care a fost look-ul, înlocuiți-l cu o vază Bud și un singur mac, rosii cu tulpina lunga, trandafir sau margarete. Uneori puteți face mobila arata noi doar prin ceea ce puneți lângă ea!

Decide ce arata vă place și de a crea o. Nu vă faceți griji despre ceea ce se + in. + Atâta timp cât se potrivește în stilul tău de viață și de buget, în aceste zile este considerat + in. +

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *